Premier Cadets

De Premier Cadets zijn gestart in 1996 en deze jeugdafdeling is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig onderdeel van de vereniging. Met eigen instrumenten en uniformen verzorgen de leden geregeld optredens in de Zaanstreek.

Successen


De Premier Cadets hebben al diverse malen meegedaan met de wedstrijden van CGN Indoor Percussion. Tijdens de finals in Eindhoven en Almere hebben de Cadets diverse malen een eerste plaats behaald met hun optredens. In 2015 werd bovendien met succes deelgenomen aan de Individuals in Eemnes.

Voor Wie?


Vanaf 7 jaar ben je welkom om kennis te maken met de Cadets. Je wordt opgeleid om de diverse instrumenten te bespelen, muziek te lezen en samen op een leuke manier muziek te maken. Ervaring is dan ook niet nodig. De Cadets maken gebruik van diverse slagwerkinstrumenten, te weten snares, timtoms, cymballs, bassdrums en melodische instrumenten als xylofoon en marimba. Meedoen met de Cadets vormt de opstap om later mee te kunnen spelen met het Premier Drumcorps.

De Premier Cadets repeteren op woensdagen van 18.30 tot 19.45 uur. Kom gerust een keer een kijkje nemen tijdens een repetitie in het Music Centre.